NL FR
NL FR

Actualiteit

Er zijn momenteel geen nieuwsitems.

Nieuwsberichten

Wegens succes herhaald:
Inloopspreekuur over uw notariële vragen!

Uw gezondheid gaat achteruit en u wilt regelen dat er iemand is die uw belangen kan behartigen wanneer u daartoe zelf niet meer in staat bent?

U bent op leeftijd en u maakt u zich zorgen of alles juridisch goed is geregeld wanneer u komt te overlijden?

Uw zoon/dochter gaat een eigen woning kopen en u wilt graag een bijdrage leveren zonder hier (veel) schenkbelasting over te betalen?

Is mijn testament nog in orde?

Hoe zit het met de schenkbelasting of de erfbelasting bij overlijden en is hierop te besparen?

Het kan zijn dat u over dergelijke vraagstukken al meerdere malen hebt gepiekerd maar de stap naar de notaris nog niet hebt gezet. Het kan u veel rust geven als u weet dat alles goed is geregeld voor de toekomst. Daarom organiseren wij op: donderdag 22 februari, donderdag 15 maart en donderdag 12 april, vanaf 13.30 tot 15.30 uur een inloopspreekuur bij Woonzorgcentrum Hooge Platen van Warmande aan de Westlandstraat 16 te Breskens. Tijdens dit inloopspreekuur beantwoorden wij uw vragen over testamenten, volmachten, levenstestamenten, nalatenschappen, verklaringen van erfrecht en schenkingen.

Deze informatiemiddag is niet alleen voor bewoners van Woonzorgcentrum Hoge Platen, maar ook voor familie en bekenden van bewoners en een ieder die op een laagdrempelige, vrijblijvende manier informatie wil over erfrecht en familierecht gerelateerde onderwerpen.

Het inloopspreekuur is gratis toegankelijk en geheel vrijblijvend. Brengt u wel uw legitimatiebewijs en de eventueel te beoordelen stukken mee.

Een afspraak maken is niet nodig; u kunt gewoon even binnenlopen. Het kan natuurlijk zo zijn dat u even moet wachten wanneer er meer belangstellenden zijn. Een bespreking zal normaal gesproken niet langer dan zo’n twintig minuten duren.

Toegevoegd notaris mr. Carla E. Heemstra zal u te woord staan. Graag tot ziens op ons inloopspreekuur!

 

ScheldeXpress 2018

Samenwonen? Regel meteen ook de erfenis.

Nieuw Huwelijksvermogensrecht

Inloopspreekuur

Een huis kopen

APK-keuring van uw testament